Testfamilien - Mie (DK)

 Mie Fortæller:

“Vi har fået lov til at teste en række lækre produkter fra Go Baby Go, som laver leggings, strømper, kneepads og strømpebukser, som har gummi på knæ, tæer og under fødderne. Hele ideen bag disse produkter er at give de kære små en hjælpende hånd i deres motoriske udvikling. Det styrker barnets udvikling, når det skal lære at kravle og gå, da de nemmere kan få fodfæste og ikke glider pga. gummibelægningen.”

“Vores pakke bestod af nogle uldstrømpebukser, et par uldsokker og tre par leggings med matchende sokker til.”

“Det var på det helt rigtige tidspunkt vi modtog produkter, da Loui næsten lige var begyndt at kravle der og nu er han alle vegne og rejser sig op ad alting, så produkterne bliver virkelig testet af.

Loui kravlede allerede, da han var syv måneder og rejste sig ret hurtigt efter det. Det har været en kæmpe hjælp for ham, at vi har brugt Go Baby Go’s sokker, da vi har lakerede trægulve som er temmelig glatte.”

“Han har virkelig udviklet sig meget motorisk den sidste 1,5 måned og det er både på godt og ondt, at de er så hurtige til at rejse sig op ad alting og prøver at gå rundt om tingene, da de måske er lidt for små til rigtig at forstå, hvad de laver. Det koster i hvert fald nogle knubs. Jeg kan tydeligt se forskel på Louis gang og kravle teknik, når han har sine Go Baby Go sokker og leggings på kontra alm sokker og bukser.

Han står bare så meget bedre fast og tør meget mere, fordi han føler sig mere sikker.”

“Udover at produkterne er geniale, fordi de hjælper til børnenes motoriske udvikling, så er jeg også lidt fan af det skridsikre gummi på knæene. Ene og alene af den grund at tøjet ikke bliver ødelagt med det samme. Tror alle der har haft børn i kravlefasen kender til det her med at bukserne i den periode bare ikke holder særlig længe, fordi de er helt slidt på knæene med det samme. Jeg synes i hvert fald de er super til brug i vuggestuen.”

“Så alt i alt er vi meget tilfredse til produkterne og de virker altså. De er gode til børn i kravlealderen.

Kvaliteten er også ret lækker på produkterne. Især deres uld serie er jeg meget imponeret over og så er alle deres produkter Øko-tex certificeret. Som drenge mor kunne man måske ønske sig en buks der var lidt mere drenget. Nu bruger jeg tit leggings til begge drenge, men tænker at det kunne være rart, Hvis man evt. kunne få en model der var lidt baggy eller noget ind i sortimentet.”

Min vurdering af Go Baby Go:

Nytteværdi: MEGET GOD – Meget aktuelt for børn imellem 6-18 mdr. Jeg tror på det kan være med til at hjælpe på deres udvikling. Det er i hvert fald en god støtte, at man ikke glider rundt, når man skal lære at kravle.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Rigtig lækker kvalitet både i deres bomuld serie og uld serie. Jeg har vasket det op til flere gange i testperioden og kvaliteten af stoffet er stadig pæn. Det er ikke begyndt at fnulre.

Pris:  GOD – Rigtig fornuftige priser. Sokkerne er måske lidt dyrere end alm. Sokker, men synes ikke helt det kan sammenlignes, da de tjener et helt andet formål. 

Credit: www.testfamilien.dk