Momster - Camilla fra Camamamilla har testet med sin søn (DK)

Herhjemme har vores søn Kalle testet kravleudstyr fra GoBabyGo de seneste uger. Han er langt bagud motorisk, og har hidtil kun ville vride og orme sig fremad.

Efter vi har taget de GENIALE produkter fra kravlepakken i brug, er der virkelig sket en forskel. Nu har han fundet ud af, at man også kan komme nemt fremad på maven, ved hjælp af arme og ben (der nu ikke glider på det glatte betongulv). Det er forstadiet til, at kravle – hvilket er næste mål. Kalle kan nu også stå i kravlestilling i længere tid, og er begyndt at rokke lidt.

Vi har især været glade for leggings og knæbeskyttere i forbindelse med krybe- og kravletræning. Og strømperne er SÅ gode til ståtræning.

 • Funktionalitet: 5
  Her scorer GoBabyGo’s produkter topkarakterer. De skridsikre gummidutter er placeret perfekt på knæ, undersiden og oversiden af foden, og støtter barnet så fint i bevægelse. Især gummidutterne på OVERsiden af strømper og strømpebukser er rigtig gode, når der skal krybes frem – og ikke noget jeg har set på andre skridsikre strømper.
  Det, at designet og farverne er pæne, samt de meget diskrete gummidutter gør også, at vi har brugt leggings og strømper, som en del af hverdagsgarderoben.
 • Nødvendighed: 5
  For os har kravlepakkens produkter betydet, at Kalle er blevet støttet endnu mere i sin motoriske udvikling. Det er guld værd, så for os er de blevet en absolut nødvendighed.
 • Kvalitet: 4
  Produkterne er lavet i en lækker, tyk kvalitet bomuld. De er bløde og behagelige for Kalle, at bevæge sig i. Den gode og kraftige kvalitet har betydet, at vi sagtens har kunne lade leggings erstatte bukser uden, at han er blevet kold. Dette til trods for, at han tilbringer det meste tid på gulvet. Jeg synes dog, at de her efter blot 5 gange vask, begynder at vise tegn på “slid” (de er falmet lidt og blevet en smule nulrede i overfladen). Derfor kan jeg ikke give helt toppoint her.
 • Pris: 5
  Prisen er meget fair, især sammenlignet med andre kvalitetsstrømpebukser og leggings, der uden de geniale gummidutter koster det samme. Og så kan de jo både bruges i forbindelse med motorisk træning, men også som en del af garderoben.Pænt, funktionelt, genialt!! Jeg elsker GoBabyGo – og skal vist straks have bestilt nogle flere leggings og strømper.

Credit: www.momster.dk