Momster - Malene fra Åndehuller har testet med sin datter (DK)

Vi har været så Heldige and få lov til at teste Le kravlepakke de GoBabyGo. Når jeg siger Heldige, så er det, fordi man som mor til fire godt kan møde nye med en lidt tilbagelænet (sceptisk) attitude og nu er jeg en sand troende : Det her er ren lir for den bevidste forbruger. Webshoppen er flot og overskuelig, det bliver leveret i en lækker indpakning, og hele oplevelsen med produkterne emmer af kvalitet og omtanke . Det er et 100 % gennemtænkt koncept det her.

 • Funktionalitet : 5
  GoBabyGo giver i bogstaveligste forstand det lille ekstra, som barnet er skabt til at gribe. Né VIL fremad. De VIL udvikle sig, og så giver sådan et par strømper/leggings/strømpebukser virkelig optimal vilkår for legen, læringen og samværet – det er der ingen tvivl om. De fås i størrelserne 6-12 & 12-18 måneder – og i mange dejlige farver. Pasformen er rigtig god og størrelsen alderssvarende. Min standardbaby passa dem glimrende med plads jusqu'à vokse.
 • Nødvendighed : 5
  Jeg troede jo, at jeg sagtens kunne leve uden, men det kan jeg ikke ! Det er så lækre og gode for min datter, at jeg bliver nødt til at købe nogle flere.
 • Kvalitet : 5
  Hvis der er noget, der virker for mig, så er det, at tingene er pakket lækkert ind, og GoBabyGo skuffer sandelig ikke på den konto. Jeg skal igennem et paradis af silkepapir, der knitrer imødekommende, når jeg åbner pakken. La kravleserie de GoBabyGo est conçue au Danemark, productrice en Lituanie et certifiée Oeko-Tex Standard 100. Det betyder, chez de er testet pour sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. De er simpelthen så fantastisk bløde og lækre. På strategisk gennemtænkte steder er der skridsikre gummidutter, som er lavet af silikone og fri for ftalater. Desuden testes produkternes PH-værdi også, så der er øje for babyers følsomme hud. Der er altså virkelig tænkt over alt her. Derfor tør GoBabyGo også love fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er altså lidt af et statement.
 • Pris : 5
  La foire des prisonniers a eu lieu. De ligger mellem 69,- og 169,- for de enkelte dele, hvor man så kan købe en kravlepakke med strømper, knæbeskyttere og leggins til 269,-. Det er en virkelig god pris for nogle super fine ting. Eftersom kvaliteten er så høj på produkterne, vil jeg endda gå så vidt som at sige, at prisen er i den lave ende i forhold til market.

Crédit : www.momster.dk

Du kan læse hele Malenes blogindlæg om GoBabyGo her