ParAnnette - Test sur dækkeservietter (DK)

De 4 serviettes er er alle forskellige – her hjemme, har vi mest fokuseret på « De første 120 ord » og « Talforståelsen » jusqu'à seulement 8 ans.

Ord og Lyde :
Dækkeserviet med forskellige dyr og ting, de fleste born kan genkende – Denne kan let ændres to store og og og.
Til de helt små, er det genkendelsen af figurer et dyr – jusqu'à ce que l'homme laisse tilføje stavemåder, uddybelse af farver – vores seneste beskæftigelse er at finde sammensatte ord, på denne.. .. fx cykelkat, bamsetog og ballonsnegl.

De 120 premiers ordres :
De l'ordre absolu vigtigste, vi kan lære vores born – store som små – disse 120 ord, er udvalgt som værende de mest brugte.
Son hjemme staver , finder, peger og sammensætter vi dem… når humøret er helt i top, så kan vi let lege med små sætninger ud af ordene.
Til vores ældste twistes den gerne jusqu'à "hvad hedder det på anglais?" eller "Deskriv din dag med 5 af ordene"  - det giver udfordringer for alle aldre.

Talforståelse :
Denne giver et godt overblik over tallene fra 1-100
Cet her, er vores mest udfordrende – vi regner, tæller, laver tabeller og øver os på “over/ sous" et meget simple – c'est mon favori personnel !

Hvis det hele bliver for svært, så er klokken også til at øve sig på – urene er efter min mening, en kende for små… det kan godt være svært at se, hvor den lille viser peger, når man ikke kender klokken 100 % – et ma peau, c'est un simple fan de votre numérique.

Introduktion to Französisch :
De 120 mest brugte ord på françois – parfait jusqu'à Barnet, der gerne vil øve sig.. eller kender nogle af ordene :)
Elle l'a amené à me placer jusqu'à Laura à 12 ans – elle l'a fait dormir, lui a écrit pendant 5 jours, pendant qu'elle était en route et a ordonné mv.

Jeg håber på, at blive endnu bedre til at finde på sådanne små-tiltag der giver os flere muligheder for at lege og tale lektier ind… så det måske bliver endnu sjovere at lære.

Når jeg læser mit indlæg igennem, så lyder det som som en hel salgstale – jeg er altså blot begejstret for disse dækkeservietter :) Jeg har ikke fået dem sponsoreret :)

 

Taget fra www.byannette.dk