Testfamilien - Louise (DK)

Louise fortæller:

“Jeg modtog den fineste pakke fra Go Baby Go. En pakke som passer perfekt til den alder Ellie er i nu.”

“En periode hvor hun prøver og møve sig fremad hvor man stadig ikke helt er kommet på kravle-stadiet endnu. Faktisk så kender vi Go Baby Go helt fra da jeg var på barsel med Nohr. Hvor vi brugte dem meget til hjælp af Nohr, som elskede at kravle rundt.

Jeg synes det er de mest praktiske strømpebukser og strømper man kan få til sit barn i den alder.

På strømperne er der bløde gummidutter fortil og bagpå foden, så det er nemmere for baby at kravle frem på evt. glatte overflader som på klinker eller trægulv. Det samme gælder også på Go Baby Go’s strømpebukser samt på knæbeskytterne.

Ellie kravler som sagt ikke helt endnu, men man kan tydeligt mærke at hun kommer hurtigt fremad ved hjælp med gummidutter på strømer samt strømpebukserne.”

 “Alle deres produkter er Oeko-Tex 100 Certificeret, som betyder at deres produkter er bæredygtige, hvilket jeg finder vigtigt til mine børn. Go Baby Go’s sortiment fås i flere forskellige farver som er pæne at se på. I testen har vi modtaget farverne rosa, mørke grå samt grå.”

 

“Selv efter en god vask er de stadig dejlig bløde og en behagelig kvalitet, som gør det rart for baby at have på ben og fødder.”

Vores samlet vurdering af testen er følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skridsikre strømpebukser og strømper er et MUST som forældre. Det styrker babys motorik som hjælper dem fremad.

Holdbarhed + Kvalitet: GOD, Disse 2 ord hænger i denne test sammen. De holder deres form og farve efter mange ture i vaskemaskinen og bliver på ingen måder træt i hverken form eller kvalitet. De virker modstandsdygtige og solide og stadig utrolig bløde i kvaliteten. Selv gummidutterne holder i vask hvilket jeg finder ret vigtigt når det er det Go Baby Go sælger på.

Pris: MIDDEL – Deres kravle strømpebukser ligger til en pris af 129 kr. i Bomuld og i uld koster de 169kr. Måske lige der synes jeg den ligger til den lidt dyre side men grundet kvalitet samt holdbarhed, så synes jeg godt at de kan tillade sig og tage prisen for deres produkter, især fordi de holder i kvalitet. Til gengæld så synes jeg deres handsker er en fair pris af 69kr samt knæbeskytterne til 79 kr som også er et MUST for alle forældre til babyer i den kravledygtige alder. Alt i alt så synes jeg testen har været rigtig god.

 

Taget fra www.testfamilien.dk